Psychologiepraktijk Salland

llze ten Hove

Welkom bij psychologiepraktijk Salland

Update met betrekking tot het coronavirus

De zorg kan doorgaan (in de praktijk en online). De voorschriften van het RIVM worden gevolgd met betrekking tot de hygiëne en contactafstand. Wanneer u of uw huisgenoten zich ziek voelt wil ik u vragen thuis te blijven. 

Online behandeling (E Health) 

Het is ook mogelijk om een online behandeling te volgen. Indien u gezondheidsklachten heeft en/of u zit in een risicogroep maar wel psychologische hulp wilt, kan een online behandeling misschien iets voor u zijn. Dit kan telefonisch of via beeldbellen. Ik werk middels het platform Therapieland, dit een beveiligde omgeving en is onder de AVG toegestaan. Dit platform heeft naast de mogelijkheid om te chatten en beeldbellen, diverse behandelprogramma's die ingezet kunnen worden. De opties voor online behandeling zijn groot, zo geef ik ook EMDR via beeldbellen en heb daar goede ervaringen mee.   

______________________________________________________________________________________________________

De praktijk is opgericht door Ilze ten Hove en is gehuisvest in Nijverdal. De behandelingen zijn  kortdurend van aard (basis GGZ) en gericht op volwassenen (vanaf 18 jaar). De behandelmethoden die worden gevolgd zijn waar mogelijk "evidence based", dat wil zeggen dat het effect ervan wetenschappelijk is bewezen. Ik maak hierbij onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie en EMDR. Tevens pas ik acceptance commitment therapy toe en E Health. Uiteraard wordt de behandeling aangepast aan de individuele problematiek van iedere cliënt.

Onzeker 

Piekeren

Schaamte

Somber

Perfectionisme

Dwangmatig gedrag

Stress

Prikkelbaar

Geen zelfvertrouwen

Overbelast

Slaapproblemen

Klachten na een schokkende ervaring


Herkent u zich in deze klachten? Ik help u graag om meer duidelijkheid te krijgen over uw klachten of problemen. Ik bekijk wat er met u aan de hand is en zoek -samen met u- een passende en effectieve behandeling. Ik werk graag met u samen om uw psychische gezondheid te verbeteren. Naast de klachten kijk ik graag naar uw krachten en werken we samen aan uw doelen. 


Onderstaande tekst moet van de NZA worden vermeld:

* Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met mij, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling start. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).


 Psychologiepraktijk Salland scoort een  9.2! *

 * Gebaseerd op klantwaarderingen vanuit de CQ index.